Vem ska bygga?

En svensk handbyggd designmöbel, den kommer att bli exklusiv. Känslan är fantastisk i denna möbel, precis som den var föreställd huvudet när skisserna började ta form. Bara en sådan detalj som att framluckan linjererar med fronten när den är stängd, och med bottenplattan när den är öppen, gör att inga delar sticker ut eller är lämnade åt slumpen. Prototyperna håller i min mening högsta klass. För att vara säker på att de färdiga möblerna håller denna kvalitet, har jag valt att låta möbelsnickare Jonas Fjellman bygga möbeln även fortsättningsvis.

Det är inte billigt att bygga i Sverige, men jag vill ha produktionen nära och kunna stå för att möbeln håller absolut högsta klass. Jonas har visat att han levererar detta. Dessutom har Jonas bidragit med flera viktiga idéer och tankar, och är mycket lätt att samarbeta med. Kvalitet kommer jag inte tumma på, så det får kosta.

3 reaktion på “Vem ska bygga?

  1. En vackrare möbel har man sällan sett. Och jag vet, för jag har sett båda varianterna i verkligheten! Denna borde vara intressant för Svenskt Tenn!

  2. AAAAARRRRRRRRRRRRGHHHH!

    Grymme-Bjørn!

    Jag sänder dig mitt bygelställ per mail. Och – snart – en låtjävel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *